Aardappelwafels "Hot Spicy" - Recept

Knapperig geroosterde aardappelwafels met gegratineerde kaas is een heerlijke snack, maar ook een lekker pittig bijgerecht bij bijvoorbeeld een salade. Wij kunnen in ieder geval geen reden bedenken waarom u deze snack niet lekker zou vinden. 

Personen
2
Tijd
25 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding Recept: Aardappelwafels "Hot Spicy"

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ondertussen de chilipepers in dunne reepjes en meng deze met de kaas en de olijven.

    
  2. 2

    Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de aardappelwafels erop. Bak ze ongeveer 10 minuten.

    
  3. 3

    Draai de aardappelwafels na 10 minuten om en besprenkel dan de bovenkant met de geraspte kaas met chili en olijven. Bak de aardappelwafels nog 10-15 minuten totdat ze goudbruin zijn.

    

Serveertips

Geniet ervan als snack of serveer met een salade als hoofdgerecht.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 stuks Rode chilipepers
  • 200 g Geraspte kaas (kies voor een wat pittigere kaas)
  • 2 EL Groene pitloze olijven
  • 400 g Aardappelwafels