Feestelijke zalm - Recept

Bernaisesaus is een verfijning van Hollandaisesaus met verse dragon en kervel. Heerlijk met zomerse groenten, verse vis of wit vlees.

Personen
4
Tijd
40 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding Recept: Feestelijke zalm

  1. 1

    Bereid de feestelijke zalm zoals aangegeven op de verpakking.

    
  2. 2

    Kook de kleurrijke groenten en roer een beetje boter erdoor.

    
  3. 3

    Leg de zalm op een bord, garneer met de groenten en schenk een beetje van de Bearnaisesaus erover. Maak af met dragon.

    
  4. 4

    Bied de rest van de saus apart aan in een kom.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 stuk Feestelijke zalm in bladerdeeg
  • 600 g Bonte groentenmix
  • 3 stuks Eigeel
  • 100 ml Witte wijn
  • 200 g Boter
  • 1 bosje Kervel
  • 1 bosje Dragon
  • 1 stuk Sjalot
  • 1 stuk Citroen
  • Zout, verse peper en cayennepeper