Gelato Nocciola - Recept

Wie houdt er niet van een lekker ijsje in een knapperig hoorntje? Tegen dit recept kunnen chocolade- en noten fans geen nee zeggen. Een heerlijk recept met gekarameliseerde noten, chocoladesaus en frambozen dat gegeten kan worden van de zomer tot aan de winter.

Personen
4
Tijd
20 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding Recept: Gelato Nocciola

  1. 1

    Maak vier kleine dienbladen, borden of glasplaten koud voor het serveren.

    
  2. 2

    Bak in een kleine pan de noten, amandelschaafsel en honing totdat ze goudbruin zijn. Voeg een beetje water toe en laat al roerend afkoelen.

    
  3. 3

    Snijd van de hoorntjes de onderkant eraf en leg ze op de koude dienbladen of borden.

    
  4. 4

    Vul de hoorntjes met een bol hazelnoot en choco-split en leg de hoorntjes op een rij op het bord. Versier met de gekarameliseerde noten, de chocoladesaus en de frambozen. Serveer direct.

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 el Gemengde ongezouten noten, zoals hazelnoten, walnoten of cashewnoten.
  • Geschaafde amandel
  • 2 el Honing
  • 4 bolletjes Hazelnoot
  • 4 bolletjes Choco-Split
  • 4 stuks IJshoorntjes
  • Chocoladesaus
  • Frambozen