Sinaasappel-maracuja sorbet - Recept

Deze kleine fruitige lekkernij is niet alleen in een mum van tijd klaar, het is ook gemakkelijk voor te bereiden om later te serveren. Verfijn het geheel met wat garnering en een takje munt, smullen maar!

Personen
4
Tijd
10 Min.
Moeilijkheid
Waardering

Bereiding Recept: Sinaasappel-maracuja sorbet

  1. 1

    Doe de meringue drops in een diep bord.

    
  2. 2

    Portioneer het ijs in vier grote bollen en rol ze door de meringue drops, zodat het ijs helemaal bedekt is.

    
  3. 3

    Serveer de bollen ijs in een mooie kom of glas, garneer met een blaadje munt en de sinaasappelschijfjes, smullen maar!

    

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 600 ml Sinaasappel-maracuja sorbet
  • 100 g Mini meringue drops
  • 4 takjes Verse munt
  • 20 stuks Sinaasappelschijfjes